خواص گلاب؛ از تمدد اعصاب تا زیبایی پوست – مجله اسنپ مارکت

گلاب اشکال مختلفی داراست و غالبا کاربردشان حساس یکدیگر فرق میکند. غالبا همین فصل از اواسط اردیبهشت آغاز می‌شود و تا اخیر خرداد به طول میانجامد اما سالهایی هم چشم شده که به دلیل گرمتر شدن هوا در اوایل بهار، فصل گلچینی در فروردین انجام شده است. ابتدا دیگ مسی را بر روی حرارت قرار میدهند و نسبتاً 30 کیلوگرم از گلهای محمدی چیده شده را در باطن هر دیگ میریزند و 80 لیتر آب به آن بیش تر می‌کنند و بر بر روی آن درپوش مسی میگذارند و وزنهای نیز دارای هدف کنترل فشار به وجود آمده از بخار بر روی آن قرار میدهند و در غایت مهم استفاده از پاره ای پوشاننده منحصر که به طور معمول مخلوطی از تفاله گل و آرد نان میباشد فاصله بین دیگ و درپوش مسی را لبریز میکنند. در خیلی از موارد، سوزش ادرار به دلیل عفونت نبوده بلکه به ادله گرمی مزاج یا این که ارتقا ماده صفرا در خون و ادرار می باشد که گلاب در این موارد امداد کننده لطف است. دیدنی هست بدانید که شهرستان کاشان که در استان اصفهان واقع شده می باشد بزرگترین تولید کننده گلاب در سراسر دنیا می باشد. عصاره گل رز و گل محمدی که دارای تقطیر به دست میآید و حساس آب مخلوط میشود گلاب اسم دارد. از هر یک کیلوگرم گل محمدی حدود یک لیتر گلاب بهدست میآید. هر ساله از اواسط اردیبهشتماه مراسم گلاب گیری در نیاسر برگزار میشود و گردشگران بخش اعظمی را از اقصی نقاط مرز و بوم به سمت خود جذب میکند. یک عدد از بخشهای کلیدی مراسم گلاب گیری کاشان، روستای تاریخی نیاسر است. کارگاههای گلاب گیری به روی همه گشوده می باشد و دیگهای بزرگ مسی که از گلبرگهای گل محمدی مالامال شده است، در جایجای آن تماشا میشود. 2. تغار مسی که به تیتر درپوش دیگ به کار میرود. به جهت پی بردن به اینکه گلاب موردنظر طبیعی است یا این که نه، در آغاز آن را بچشید؛ آن گاه دو بار آب دهن خود را قورت بدهید اگر باز هم تلخی گلاب را حساس میکنید باید بدانید که گلاب شما طبیعی وجود ندارد و در تهیه آن از اسانس خرید محصولات گلاب ربیع به کارگیری شده است. گلاب های موجود در سطح شهر عمدتا گلاب هایی در مرحله ۲ تا ۳ من هستند.گلاب های سنگین پاره ای مزه تلخی دارند.نکته ای که باید آیتم اعتنا قرار بدهیم همین هست که هیچ وقت جهت تشخیص میزان مرغوب بودن دو یا چندین نوع گلاب آنها را در کنار نیز و به رخ پر سرعت نبویید و نچشید.زیرا با خوردن یا بوییدن اولین گلاب حس شامه دیگر توانمند به تشخیص گلاب های بعدی نیست!